Bagno - badrumsinredning och badrumsrenovering
Badrumsrenovering det som kommer högst upp på listan över de saker som ökar värdet på bostaden.

Smart måttanpassad inredning för badrum

BadrumEtt stilfullt och vackert badrum bidrar till trivseln hemma samtidigt som det ökar värdet på din bostad inför en eventuell försäljning. Intresset för att renovera och inreda badrum har ökat markant de senaste åren, och fler ser nyttan med att investera i inredning av hög kvalitet som håller under lång tid.

Badrum i topp

Ökar värdet på bostadsrätten:
Renovering av badrum – 37 %
Ommålning – 25 %
Köksrenovering – 16 %
Källa: Hemnet

Förutom köket är badrumsrenovering ett av de främsta sätten att höja värdet på sin bostad. Enligt en undersökning genomförd av Hemnet, där mer än 500 mäklare runt om i Sverige kommit med sina expertutlåtanden, är badrumsrenovering det som kommer högst upp på listan över de saker som ökar värdet på bostaden.

På badrumsbutiken Bagno, som arbetar med både badrumsinredning och renovering, märker man av ett allt större intresse från kunder att höja värdet på sin lägenhet, ofta inför en stundande försäljning.

– Att renovera och köpa ny inredning innebär idag att investera i sin bostad, och många inser värdet av att satsa extra på hög kvalitet. Det är ofta något som avgör för många köpare under en visning eftersom de flesta tittar noga på badrum och kök, berättar Catharina Zettergren, butiksansvarig på Bagno i Stockholm.

Måttanpassad inredning

Måttanpassad badrumsinredning
Måttanpassad badrumsinredning

Till Bagnos butik på Norrtullsgatan kommer många kunder som ställer höga krav på sitt nya badrum. Företaget har fokuserat på måttanpassad badrumsinredning och är återförsäljare av varumärket Temal.

– Om man som många av våra kunder här i Stockholm bor i äldre lägenheter med små eller ojämna badrum är Temal perfekt. De är specialmåttade med femcentimeters-intervaller och görs exakt utifrån de mått du önskar. Ingenting finns på lager utan allting tillverkas för hand efter din beställning, berättar Catharina.

Boka tid för privat konsultation

Många som ska köper ny inredning till badrummet kan känna sig osäkra på vilka hantverkare man ska vända sig till för renovering och installation. Därför erbjuder Bagno både försäljning och totalentreprenad. Alla hantverkare har erforderliga licenser, och Bagno är även anslutna till Byggkeramikrådet, BKR. Går du i renoveringstankar kan det vara bra kontakta BKR för att se att vilka företag som är anslutna.

Ytterligare en fördel med att vända sig till Bagno är att du som kund kan komma in på en privat konsultation på kvällen. Det är inte alltid man hinner komma in under arbetsdagen, och kan under ett kvällsbesök få experthjälp i lugn och ro. För dig som vill ha specialhjälp med att planera inredningen har Bagno även kontakt med en inredningsarkitekt.

www.bagno.se kan läsa mer om de tjänster som Bagno erbjuder. Här kan du även läsa mer om Temal och övriga noggrant utvalda varumärken som Bagno arbetar med.

Redaktionen
redaktionen@temabostad.se