Presenteras av Bean-Bag Fabriken
Bean Bag Fabriken - Cellplast
Det finns mycket pengar att spara genom att beställa fyllningen till sittsäcken från Bean Bag Fabriken.

Smart alternativ för den populära sittsäcken

Under våren och sommaren är det många som införskaffar sittsäckar, så kallade bean bags för att kunna sitta bekvämt i trädgården eller på stranden. Nu presenterar ett svenskt företag en smidig lösning som minskar kostnaden vid ditt köp.

Bean-Bag Fabriken logo

Sedan Saccosäcken introducerades på marknaden under slutet av 1960-talet har bean bags blivit ett mycket populärt alternativ till traditionella sittmöbler. Marknaden för dessa produkter har vuxit enormt och idag finns de att köpa i alla möjliga färger, former och utföranden. De flesta företag köper idag sina bean bags från utlandet. Dessvärre blir det ofta onödigt dyrt eftersom den skrymmande fyllningen orsakar en hög fraktkostnad.

Ny lösning

Svenska Bean Bag Fabriken har nischat sig lite på marknaden genom att erbjuda kunderna möjligheten att endast köpa fyllningen i form av antistat-behandlade cellplastkulor i hög kvalité. Tack vare denna möjlighet finns det mycket pengar att spara genom att beställa överdraget till bean bagen på internet och köpa fyllningen genom svenska Bean Bag Fabriken.

Bean Bag Fabriken - Cellplast - Sittsäck
Sittsäckens fyllning består av antistat-behandlade cellplastkulor.

Förutom de ekonomiska fördelarna med denna lösning så får man ett mycket bättre utbud att välja mellan. Det finns hundratals olika modeller i nästan lika många färger för den som letar.

Samarbete med andra företag

Bean Bag Fabriken erbjuder även butikskedjor och affärer som säljer bean bags att fylla upp dem i Sverige samt att eventuellt lagerhålla, fylla samt leverera säckarna till lager eller slutkund efter behov. På detta sätt kan butiker slippa betala för skrymmande frakt från utlandet och minskar även sina lagerkostnader.

– Slutkonsumenter beställer fyllningen direkt från vår webbsida med inräknad frakt eller hämtar i Täby med fraktkostnaden avdragen, berättar Johan Åkerström, vd på Bean Bag Fabriken.

Företaget bedriver sin verksamhet i Täby och erbjuder även avhämtning på plats efter avtalad tid. På företagets webbsida hittar du mer information om företaget och deras produkter.