Presenteras av Brunstad
Brunstad - Designklassiker - Möbler
Brunstads välkända modulsoffa Everest.

Så firar den skandinaviska möbeldesignern 75 år

Norska Brunstad har blivit välkända för sin tidlösa skandinaviska möbeldesign. Nu fyller företaget 75 år och firar med sommarkampanj och rabatter på välkända designklassiker som modulsoffan Everest.

Brunstad logo

Brunstad - Logga - Logotyp

Brunstad har designat kvalitetsmöbler sedan 1941 och är kända för att kombinera det moderna med stilren design. Idag säljer man bekväma och spännande möbellösningar som ger stor valfrihet för kunden.

Nu firar möbeldesignern 75 år och detta firas med sommarerbjudanden på stora delar av möbelsortimentet. Från den 15 juli till 7 augusti flera rabatter soffor och fåtöljer hos alla Brunstads cirka 100 återförsäljare. Klicka här för att hitta butiken närmast dig.

15 % på kända klassiker

Brunstads första erbjudandet i sommarkampanjen är 15 procent på på Weston, Fanny, Olivia och New Arizona. Bland dessa klassiker finns det något för all smak och stil.

10 % på modulsoffor

Nästa unika erbjudande är 10 procent på den nya och spännande modulsoffan Everest, System+ och Brunstads övriga soffmodeller. Everest-modellen får olika uttryck beroende på vilket armstöd, sittdyna och ryggkudde man väljer.

Brunstad - Skandinavisk - Design
Tidlösa klassikern Delta Adventure.

Pallen på köpet

I den tredje sommarkampanjen erbjuder Brunstad en fotpall på köpet för samtliga Delta-fåtöljer samt Sting, Amanda och Smile. Här hittar du välkända klassiker som Delta Adventure och Delta Swing som med sina enkla, klassiska formspråk är en väletablerad klassiker.

Du kan läsa mer om kampanjen på brunstad.se. Här kan du även hitta din närmaste återförsäljare, bland dessa Stalands 6 butiker i Stockholm. Självklart erbjuds även 10 års garanti på kampanjvaror.