Presenteras av Trappstegsrenovering
Trappstegsrenovering trappa
Foto: Trappstegsrenovering

Renovera istället för att bygga ny trappa

Det finns många fördelar med att renovera sin trappa istället för att bygga ny. Ofta har man redan bra stommar rent funktionsmässigt och då är det bortkastade pengar att byta ut den. Trappstegsrenovering har framförallt specialiserat sig på trapprenovering i Göteborg och erbjuder även dammfri slipning av golv.

Trappstegsrenovering logotyp

Många drar sig för att rusta upp trappa och golv då de tror att det tar lång tid, blir kostsamt och ska damma. Men renoverar man istället för att köpa nytt behöver det inte bli dyrt och en trappa kan renoveras på endast en dag. Trappstegsrenovering hjälper kunder i Västra Götaland och Halland med renovering av trappsteg och dammfri golvslipning.

Gör trappan som ny

Trappstegsrenovering-team
Foto: Trappstegsrenovering

Trappstegsrenovering har specialiserat sig på slipning, renovering och inklädnad av trappor och arbetar främst med solid ek, ask och valnöt. Därefter betsar de stegen och ser även till att skapa halkskydd i processen.

– Många är oroliga att nya trappsteg ska bli hala men vi har en halkskyddsbehandling som gör stegen sträva. Därefter betsar och lackar vi dem efter kundens önskemål, förklarar Dennis Sjöberg på Trappstegsrenovering.

Idag sågar företaget till alla trappsteg på plats för att få optimal passform. Tidigare tog man måtten digitalt men då Dennis och hans kollegor inte upplevde att det blev lika bra så gick de över till att handtillverka. Och för att minimera damm har man dammsugare kopplade till sågarna.

Trappstegsrenovering-golvslipning
Foto: Trappstegsrenovering

Slipp allt damm

I samband med att trappstegen renoveras finns det ofta golv som behöver slipas och behandlas. Företaget hjälper till med slipning av parkett- och plankgolv samt toppbehandling med lack, hårdvaxolja eller dekorvax. Trappstegsrenovering ger gärna tips på vilken typ av behandling som passar era golv bäst.

Besök trappstegsrenovering.se för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Här finns mer information om vilka möjligheter som finns för renovering av trappa och golv. Ladda gärna upp en bild på trappan och få rådgivning direkt.