Presenteras av Hjälp Hemma
Hjälp Hemma - Städning
Foto: Hjälp Hemma

Populärt hemstädningsföretag startar upp i Göteborg

Städföretaget Hjälp Hemma har i 10 år hjälpt Stockholmskunder med all typ av städning i sina privata hem. I september 2016 startade man även upp i Göteborg. För att säkerställa kundnöjdhet lanserade man även en app där man bland annat kan betygsätta städningen.

Hjälp Hemma är idag Sveriges tredje största bolag inom hemstädning och bestämde sig i fjol för att utöka sin verksamhet till Göteborg. Vi fick en pratstund med Katarina Hedman på Hjälp Hemma som berättar lite mer om vad de kan erbjuda kunder i Göteborgsområdet.

Göteborg med omnejd

Idag städar Hjälp Hemma hos kunder i Göteborg med omnejd som sträcker sig från Kållered till Härryda. Bland deras tjänster kan man välja hemstädning, strykning och fönsterputs och framöver är planerna att även utöka med flyttstäd som idag erbjuds i Stockholm.

– Vi erbjuder i princip all form av städning i privata hem och man kan välja såväl engångsstädning som abonnemangsstädning. Vill man ha hjälp med strykning och tvätt så gör vi såklart det också, säger Katarina.

Hjälp Hemma - Fönsterputs
Foto: Hjälp Hemma

Din egna kontaktperson

Sedan starten har Hjälp Hemmas främsta fokus legat på att leverera hög kvalitet åt sina kunder. Katarina förklarar att det är viktigt att man som kund känner sig trygg med den person som städar ens privata hem varpå alla kunder får en egen kontaktperson som alltid är tillgänglig.

– Jag tror att vi generellt sett är enkla att ha och göra med vilket gör att våra kunder blir nöjda, stannar kvar och rekommenderar oss. Vi har verkligen lyckats behålla det personliga trots att vi idag har över 2 300 abonnemangskunder, säger Katarina.

Betygsätt i kundappen

För att säkerställa hög kundnöjdhet erbjuder Hjälp Hemma sina kunder en kostnadsfri app där man enkelt kan gå in och betygsätta sina städningar. Många företag frågar inte efter feedback men Hjälp hemma vill hellre se till att deras kunder blir 100 procent nöjda.

– Vi skickar ut en push notis kvällen innan för att påminna om kommande städning och förfrågan om feedback på kvällen efter att vi har städat. I appen kan kunden ge oss ett visst antal stjärnor för att betygsätta oss och man kan även ge en kommentar om man vill, avslutar Katarina.

hjalphemma.se finns mer information om städföretagets tjänster. Här kan man även räkna ut kostnaden för hemstädning baserat på bostadsyta.