Presenteras av Husvagn-Svensson
Husvagn-Svensson - Lidköping & Kållered
Husvagn-Svensson i Lidköping och Kållered. Foto: Husvagn-Svensson

Nysatsning för Husvagn-Svensson i Göteborg

1963 startade bröderna Svensson Husvagn-Svensson i Lidköping och sedan dess har verksamheten drivits på flera orter i Sverige. Nu ”nyöppnar” man upp portarna i Kållered och här finns det något för alla husvagns- och husbilshandlare.

Husvagn-Svensson logo

Sedan Sven-Åke Svensson och Lennart Svensson startade Husvagn-Svensson i Lidköping har namnet varit välkänt bland husbil- och husvagnsägare över hela landet. Joel Wästhed, nuvarande vd för Husvagn-Svensson, berättar om allt som den nya anläggningen har att erbjuda samt hur man ser en ljus framtid i Göteborg.

Öppnar portarna i Kållered

Längs med E6:an mitt emot IKEA i Kållered hittar man Husvagn-Svenssons stora utställningshall. Här finns välkända märken såsom Carthago och Vantourer och man kan välja bland 40-50 olika fordon, såväl nya som begagnade. Precis intill lokalerna finner man även tillbehörsbutiken Mobil & Marin Fritid.

– Vi tror mycket på Göteborg. Det är en stad med stort närområde och under vårkanten och sommaren i år har försäljningen redan satt igång rejält. På sikt är det nog bra att vara etablerad i en av de större städerna, berättar Joel.

A och O med nöjda kunder

I Kållered erbjuder Husvagn-Svensson lättare service av fordon men på sikt är planen att även etablera en egen verkstad i Göteborg. Nya fordon skickas för tillfället till väletablerade samarbetspartners eller anläggningen i Lidköping för att iordningställas.

– Vi ställer alltid upp för våra kunder, även efter köpet som är den viktigaste biten. Antalet husbils- och husvagnsägare ökar markant i Sverige och då känns det extra viktigt att prioritera god service så att kunderna vänder sig till oss, säger Joel.

Camparens Mecka

Nu satsar Husvagn-Svensson mycket på Kållered men sedan tidigare har man även branschens största tillbehörsbutik i Lidköping. Här finns allt man kan tänkas behöva för det mobila livet och enligt Joel är butiken lite av camparens Mecka. Givetvis finns även husbils- och husvagnsförsäljning samt en välutrustad verkstad.

husvagn-svensson.se kan du läsa mer Husvagn-Svensson och vad anläggningarna i Kållered och Lidköping har att erbjuda för det mobila livet.