Presenteras av Attefallsspecialisten
Attefallsspecialisten - Visningshus
Foto: Attefallsspecialisten

Nyckelfärdigt hus på din tomt inom bara några veckor

Det finns många fördelar med att investera i ett Attefallshus. Kanske är det dags för en dotter eller son att flytta? Eller vill du ha en ateljé eller ett kontor i trädgården? Med ett hus från Attefallsspecialisten har du en nyckelfärdig lösning inom några veckor.

Attefallasspecialisten - Logotyp

Attefallsspecialisten är Sveriges största utställare av Attefallshus och levererar 50-70 hus årligen till nöjda kunder. Med dagens rådande bostadsbrist finns det mycket att tjäna på att nyttja redan befintliga tomter och nu börjar allt fler inse vinningarna med ett Attefallshus.

– Oavsett om huset är avsett för eget bruk eller uthyrning är det en väl värd investering. Vi använder oss uteslutande av material i hög kvalitet och samarbetar med välkända varumärken, förklarar Stig Karlin, vd på Attefallsspecialisten.

Nyckelfärdiga hus

Attefallsspecialisten - Husknuten
Visningshus på Husknuten i Göteborg

Attefallsspecialisten bygger sina hus i Lettland där man är otroligt duktiga på trädetaljer och med en gedigen trästomme är husen välisolerade för svenska vintrar. För att leverera högsta kvalitet till sina kunder samarbetar företaget med kända varumärken som Electrolux, Hans Grohe, Ifö, Franke och Gustavsberg.

Företaget inleder alltid en order med att först besöka tomten/platsen där huset skall stå, detta för att säkerställa att det går att leverera och lyfta det nyckelfärdiga huset på plats. Företaget kan även leverera hus i sektioner/block eller bygga på plats i särskilda fall.

Därefter specificerar Attefallsspecialisten materialval och utseende tillsammans med kund och därefter skickas beställningen till fabrik för produktion. När huset är på plats, kan kunden nyttja sitt hus redan efter några timmar. Komplett med vitvaror, kakel och interiör i de material som kunden har beställt.

– Från det att vi har fått ordern till att huset står på plats tar det mellan 8-12 veckor, lite beroende på säsong och husets komplexitet. Vi arbetar alltid efter kundernas önskemål och nyligen levererade vi modellen Bohuset, som vanligtvis är 25 kvadratmeter, i en storlek om 49 kvadratmeter till en kund på Gotland. Alla hus som är upp till 49 kvadratmeter kan vi leverera nyckelfärdigt i ett stycke, säger Stig.

En väl värd investering

Den främsta fördelen med Attefallshus, menar Stig, är den höga kvalitet man får till ett överkomligt pris. Långt ifrån alla svenskar har råd att köpa lägenhet åt sina vuxna barn för några miljoner och det finns inte en student som har råd att betala de skyhöga bostadspriser/hyror som råder i storstäderna.

Attefallsspecialisten - Bohuset
Visningshus på Nybygget i Arlanda

– Våra hus kostar mellan 350 000 – 600 000 kronor, beroende på utrustning och val av interiör. Genom att nyttja en befintlig tomt har man en ekonomiskt hållbar lösning för bostadsbristen. För investeraren finns all möjlighet att sälja vidare huset efter några år och eftersom marknadspriser alltid stiger finns det en stor andrahandsmarknad för minivillorna, avslutar Stig.

Läs mer om Attefallsspecialistens nyckelfärdiga minivillor på www.attefallsspecialisten.se På Nybygget i Arlanda och Husknuten i Göteborg har Attefallsspecialisten flera visningshus att besöka. Den 1 april, 2018 lanserar Attefallsspecialisten även fritidshus på 25-100 kvadratmeter, levererat och klart. Beställ katalog på företagets webbsida.