Presenteras av Uterumsmästarna
Uterumsmästarna - Uterum
Foto: Uterumsmästarna

Nya uterumsmodellen förenklar drömmen om ett uterum

Trots många drömmer om att anlägga ett uterum är det ett projekt som ofta kan kännas krångligt och tidskrävande. Genom sin tjänst ’uterumsmodellen’ har Uterumsmästarna tagit fram en lösning som förenklar arbetetstegen från idé till färdigt resultat.

Uterumsmästarna - Logotyp

Uterumsmodellen är speciellt framtagen för att förenkla och underlätta arbetet med att anlägga alla typer av uterum. Idén bygger på att erbjuda ett brett urval färdiga standardlösningar med möjligheter till specialanpassning samt spetskunskap på alla områden med kunniga underentreprenörer.

Erfarna underentreprenörer

Företaget erbjuder såväl färdiga standardlösningar att sätta upp själv som möjligheten att låta deras experter ansvara för alla steg av byggprocessen. Till sin hjälp har företaget ett team av erfarna underentreprenörer inom alla områden, från snickare och grävmaskinister till rörmokare.

– De underentreprenörer som vi arbetar med har vi valt för bästa möjliga utförande, berättar Johnny Eriksson, operativ chef på Uterumsmästarna.

Förenklad kommunikation

Vid valet att låta Uterumsmästarna ansvara för byggprocessen tar företaget hand om alla kontakter med entreprenörer och som kund behöver man endast ha kontakt med Uterumsmästarna.Tanken är att förenkla översikt och förkorta kommunikationsvägarna.

– Som kund behöver du bara kommunicera med en eller två kontakter, först kontakten med din säljare och därefter med säljaren och projektledaren för just ditt projekt, berättar Per.

Från en mall, något eget

Genom att utgå från genomtänkta standardmodeller, vill Uterumsmästarna ge sina kunder möjlighet att fokusera på de detaljer som gör uterummet personligt. Utifrån en kvalitativ grund bestående av limträstomme med aluminiumprofiler och ett antal överskådliga mallar är tanken kunden enkelt ska kunna anpassa en lösning utefter sina önskemål.

– Vi har tagit fram ett antal färdiga modeller och om man ser till alla möjliga variationer på glas, färger på profilerna, tak och golvlösningar så är möjligheterna väldigt många, säger Per.

Uterumsmästarna - Uterumsmodell
Foto: Uterumsmästarna

Tydlig prisuppgift

Hela processen börjar med ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans men en av experterna från Uterumsmästarna skapas en gemensam vision utifrån den budget man har. Redan under besöket får man som kund en prisindikation och efter besöket skapas ett tydligt prisförslag med alla detaljer.


– Vi tycker att det är bra att komma ut och titta på plats tillsammans med kunden för då har vi bättre möjlighet att förstå kundens önskemål och behov. När vi är ute på plats har vi möjlighet att ge en prisindikation och prata om vilka alternativ som finns inom kundens budget. avslutar Johnny.

Läs mer om hur Uterumsmästarna kan hjälpa till med uterumsdrömmen på www.uterumsmastarna.se. Här finns även information om hur man kan bygga ett uterum själv samt hur de då anpassar sina tjänster.