Presenteras av HusCompagniet
Huscompagniet - Visning
Foto: HusCompagniet

Ny visningsby ska förenkla hussökandet

Den 17 juni invigde HusCompagniet sin första visningsby i Sverige. I Häljarp presenteras numera tre stenhus i olika modeller och material. Ett uppskattat och välbeprövat koncept som ger kunderna möjlighet att på en och samma plats få känna skillnaden på hus och hus.

Huscompagniet - Logotyp

Nyligen lanserade HusCompagniet sin visningsby för att ge husletande familjer ett smakprov på en eventuell framtid. Hela familjen kan nu botanisera bland olika husdesigner och hämta inspiration från arkitektur och material utan att behöva åka runt till olika återförsäljare och husvisningar. Husen är fullt utrustade och ramas in med gröna trädgårdar.

– Vi hade över 650 besökare trots att det var strandväder och våra hus fick mycket positiv respons vid premiären. Nu kommer vi ha öppet visningsbyn varje söndag med uppehåll under vecka 29 och 30, säger Michael Jönsson, försäljningsdirektör på HusCompagniet.

Utmärkande på marknaden

HusCompagniet utmärker sig på den svenska byggmarknaden genom att erbjuda moderna platsbyggda stenhus där kunden får sitta tillsammans med HusCompagniets arkitekt och rita fram det som passar familjens behov.

Byggföretaget erbjuder även sina kunder en ekonomisk fördel som inte betalar något förrän de tillträder sitt nya hem. Genom att vara flexibla i sina arbetsmetoder hoppas HusCompagniet att varje kund hittar något som passar.

Huscompagniet - Husmodell
Foto: HusCompagniet

– Vi ser att fler kunder efterfrågar och köper stenhus. För vår del är det viktigt att vi bygger dem i sunda material med en beprövad konstruktion av oorganiskt material som minimerar risk för fukt och mögel, har lång hållbarhet och minimalt underhåll. Det ska vara tryggt för kunderna att köpa hus, säger Michael.

HusCompagniets visningsby finner man på Nattljusgården 31, 33 och 42 i Häljarp. På huscompagniet.se kan man läsa mer om husen, hitta vägbeskrivning och se visningstider. Här kan man också beställa katalog och se hus och tomter till salu.