Presenteras av Jumbo Bag
Jumbo Bag - Swimming bag
Swimming bag är sommarens hetaste pooltillbehör och finns i 10 olika färger.

Sommarsuccén för poolen och trädgården

Under våren 2016 lanserade vi en ny bean bag till alla svenska hems pooler. Med utbytbart fodral och separat innerpåse väntas Jumbo Bag ge konkurrenterna en rejäl match. Produkten har redan blivit en succé hos de villaägare som testat den.

Jumbo Bag logo

Nyheten inför årets poolsäsong är Swimbrella, en perfekt bean bag för såväl trädgården som poolen. Tack vare dess unika design är den inte bara snygg utan också extra hållbar. Nyheten kommer i flera olika sobra färger. Tyget, Sunbrella samma som till bl.a. markiser och parasoller är extra slitstarkt och UV skyddat.

Jumbo bag - Beanbag
Jumbo bag finns i många färger.

Jumbo Bag är en unik bean bag

Jumbo bag finns nu i 10 olika modeller och en uppsjö med härliga färger.
Jumbo Bag är en bean bag (130×170 cm) som formar sig efter kroppen. Likt andra bean bags på marknaden är den perfekt att sitta eller ligga i och går lika bra att ha inomhus som utomhus, året runt.

Men till skillnad från andra bean bags har Jumbo Bag flera fördelar. För det första har alla våra stora Jumbo Bag, en separat innerpåse där alla små kulorna ligger i, vilket gör att man enkelt kan tvätta eller byta fodral.

The Original, Sunbrella och Cruise Line för terrass eller vardagsrum

The Original, passar lika bra utomhus som inomhus, The Original kommer i 15 härliga färger, en färg för varje tillfälle. Dessa fodral är UV-säkra vilket betyder att de inte bleks och tappar färgen med tiden. Rek pris 2295:-

Xtrem Sunbrella, Mjukt följsamt fodral i Sunbrellatyg, Sunbrella finns i 20 sobra färger, en färg för varje tillfälle. Dessa fodral är UV-säkra och slitstarka vilket betyder att de inte bleks och tappar färgen med tiden. Rek pris 2995:-. Xtrem Cruice Line, Kudden för båten, berget eller bryggan. Cruise Line kommer i 7 diskreta färger, IMO certifierad Rek pris 3195:-

Jumbo Bag - The Original
Passar lika bra på uteplatsen som framför tvn

Swimming Bag och Swimbrella, perfekta för poolen

Swimming Bag är den första av sitt slag och kombinerar en bean bag med ett pooltillbehör. Med hjälp av ett fodral speciellt avsett för vatten förvandlas alltså Jumbo Bag till en perfekt flytkudde till poolen. Swimming bags material är fyllt med små hål som till viss del släpper in vatten. På så sätt blir den stabil nog att kunna bära två vuxna utan att sjunka.

– Swimming Bag finns i 10 färger och är perfekt att ha till sommarens poolfester. När man är klar med Swimming Bag är det bara att lyfta upp den och vattnet rinner utan problem ut från den. Rek pris 2295:-. – Swimbrella Bag finns i 20 färger och och som med Swimming Bag är det bara att lyfta upp den och vattnet rinner utan problem ut från den.
Rek pris 2995:-.

Jumbo Bag - Bean bag
Med Printed bag sticker du ut från mängden och går att använda både inomhus och ute i trädgården, året runt.

Stick ut med Printed Bag

Med Printed bag sticker du ut från mängden och går att använda både inomhus och ute i trädgården, året runt. För den som vill ha en Jumbo Bag som sticker ut är Printed Bag rätt väg att gå. Här finns 24 olika motiv, allt från camouflage och blommor till zebramönster eller den amerikanska flaggan. Om än något dyrare, så kommer den utan tvekan att väcka uppmärksamhet. Rek pris 2895:-

I dag finns det totalt tio modeller och alla Jumbo Bag går att köpa på jumbobagsverige.se Nu söker JumboBag återförsäljare i hela Norden. Kontakta Toni Lann på 08 410 203 80.