Presenteras av Pålgrundarna
Pålgrundarna - Badtunna
Foto: Pålgrundarna

Lyxa till det i vardagen med populär badtunna

När det är kallt och mörkt är det härligt att krypa ner i ett uppvärmt bad och lika gott är det att svalka sig i sommarsolen. De populära badtunnorna PihaPRO® är idag bland de mest sålda i Europa och skapar lite extra lyx i vardagen.

Pålgrundarna - Logotyp

Jens Knipström och kollegorna på Pålgrundarna började i mitten av 2000-talet fundera på att designa en egen badtunna. De kände att de som fanns på marknaden inte levde upp till förväntningarna. 2013 lanserades den stilrena badtunnan PihaPRO® som snabbt kom att bli populär på den svenska marknaden.

En tålig tunna

Pålgrundarna - Lock
Foto: Pålgrundarna

PihaPRO® kan beställas helt färdigmonterad och tar bara en kvart att montera. Man kan även bygga in den i altanen om så önskas genom att placera dem på en grusbädd och sedan bygga altanen runt.

Pålgrundarna har noggrant valt ut tåliga material för sina badtunnor och använder gran, aluminium och rostfritt stål. Ska man integrera tunnan i altanen är det viktigt att den får en rejäl grund att stå på då de blir så tunga som 1500-2000 kilo när man fyller dem med vatten.

Därtill är locket viktigt då det håller badtunnan ren och skapar kortare uppvärmningstid vilket även reducerar uppvärmningskostnaden. PihaPRO® har ett stadigt och starkt lock som håller om barn skulle klättrar upp på tunnan eller om snön skulle falla tungt på vintern.

Enkel att underhålla

Pålgrundarnas badtunna är enkel att rengöra och jämfört med en pool kräver den lite underhåll. När man tappar ut vattnet är det bara att rengöra tunnan innan smuts hinner torka. Sedan är badtunnorna vedeldade vilket ger snabbast möjliga uppvärmning inför nästa bad.

Pålgrundarna - Lock
Foto: Pålgrundarna

– Det skapar lite vardagslyx när man kommer hem från jobbet en fredagskväll att kunna hoppa ner i ett bad på ens egen altan, säger Jens Knipström på Pålgrundarna.

Samtliga badtunnor finns i lager och kan levereras direkt vid beställning. Pålgrundarna hjälper sina kunder att hitta rätt produkter och har man några frågor är det bara att kontakta dem på www.skruvpalar.se. På webbsidan finns mer information om den populära badtunnan.