Interhem - kök & heminredning
Interhem är sedan 30 år tillbaka ett inredningsföretag som erbjuder kvalitetsprodukter till såväl privatpersoner som till företag.

Interhem skräddarsyr din heminredning

InredningSedan 1987 har det småländska företaget Interhem tillverkat kök och inredningsdetaljer till svenska hem över hela landet. Interhem är ett inredningsföretaget i Habo utanför Jönköping som skräddarsyr inredningslösningar.

Interhem grundades i slutet på 1980-talet och erbjuder köks- och inredningslösningar av hög kvalitet som håller länge. Vi har pratat med Britt-Mari Karlsson på Interhem om företagets historia, deras kök och hur framtiden ser ut.

Egen tillverkning i Habo

Interhem är sedan 30 år tillbaka ett inredningsföretag som erbjuder kvalitetsprodukter till såväl privatpersoner som till företag. Företaget började med att specialtillverka köksluckor i den egna fabriken i Habo utanför Jönköping.

Interhem satsade redan då på hållbara lösningar med miljövänliga produkter för det svenska hemmet. Ganska snabbt började kunderna efterfråga mer än bara köksluckor och man började leverera hela kök.

– Designmässigt så har vi sedan starten arbetat med helt egen design av våra inredningar. Vårt uttryck handlar mycket om att skräddarsy lösningar och erbjuda hållbarhet, såväl kvalitetsmässig som miljömässig, berättar Britt-Mari.

Speciallösningar för hemmet

Vätternköket från Interhem
Vätternköket från Interhem

Interhem har hela hemmet som arbetsområde oavsett vilken del kunden vill ha hjälp med så är det ett samarbete mellan kund, ritare och produktion. InterHem har ett stort antal kök, vars design ofta är kundrelaterade.

– Eftersom vi hjälper kunden att skräddarsy efter deras egna behov så hjälper vi till från början av en idé till ritning av lösningen och slutligen till den färdiga inredningen. På vår webbsida kan kunden planera och rita sin lösning vilket gör att man får en bra översikt, säger Britt-Mari.

Framförallt kök kan vara en stor investering därför är det viktigt att kunden får alternativ och Interhem försöker därför hjälpa till så mycket som möjligt. Interhem hjälper därför till kostnadsfritt med konsultationer och 3D-ritningar, skisser eller uppmätningar hemma hos kunden ingår alltid.

– Vi erbjuder även alla våra kunder en icke tidsbestämd garanti på våra produkter, säger Britt-Mari

Siktar på e-handel

Interhem låter dig redan idag rita och se ditt kök, direkt på webben men planerar att utöka med e-handel i framtiden. Målet är att du enkelt skall kunna sitta hemma och planera, rita och beställa ditt nästa kök.

– I takt med att internethandeln ökar och att dagens husköpare är bekväma med webben så kommer vi att sikta in oss på att erbjuda produkter för kök, badrum, sovrum och hallrum. Vi kommer också satsa på nya material och utforska nya designmöjligheter, avslutar Britt-Mari.

www.interhem.se kan du inspireras av företagets måttanpassade inredningslösningar för hemmet.

Redaktionen
redaktionen@temabostad.se