Presenteras av CA-Boden
CA - Boden - Hus
Foto: CA-Boden

Hög tid att planera för sommarens fritidshus

De senaste 15 åren har CA-Boden levererat fritidshus, attefallshus, friggebodar och stugor till nöjda kunder. Med trä från svenska skogar har företaget levererat tåliga kvalitetshus med stor flexibilitet för kunder att själva sätta sin prägel på husets design.

CA - Boden - Logotyp

Vid starten 2002 hade grundaren till CA-Boden, Christer Arnberg, som vision att effektivisera tillverkningen av småhus avsevärt och därmed erbjuda marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Idag levererar CA-Boden fritidshus över hela Norden i standardutförande från 7 till 90 kvadratmeter.

– Vill man ha ett fritidshus som står klart till sommaren är det hög tid att börja tänka på bygget nu. Att söka bygglov och lägga grund kan ta lite tid men när ordern väl är lagd levererar vi den färdiga byggsatsen inom 4-6 veckor, säger Christer Arnberg, vd på CA-Boden.

Trä från svenska skogar

CA-Boden använder sig av trä från norrländska skogar och arbetar med välkända svenska samarbetspartners såsom Elitfönster, Diplomatdörrar och Källviken för dörrar och fönster. När materialet är valt sätts det samman i CA-Bodens fabrik i en torr inomhusmiljö.

– Vi har bra virkesdimensioner med en tjockare panel på 22 millimeter som står emot väder och vind. Det är byggsatser i ordentligt konstruktionsvirke som inte kröker sig eller spricker om solen ligger på, säger Christer Arnberg.

Designar med kund

CA - Boden - Fritidshus
Foto: CA-Boden

CA-Boden är flexibla inom design och levererar fasta moduler vilket ger ett effektivt byggande. Allt som behövs ingår i leveransen vilket innebär att du som kund slipper åka runt till olika bygghandlare. Du är inte bunden till brutna tak utan CA-Boden levererar även funkismodeller med exempelvis pulpettak.

– Vi inleder varje kundrelation med att kartlägga vad kunden har för vision och önskemål om husets design. När beställningen väl är lagd levererar vi bjälklag, väggar och takstolar i färdiga moduler som är manuellt hanterbara. Därefter monterar man ihop det. Allt kommer i en stor byggsats som man sedan monterar själv eller med hjälp av en lokal hantverkare. Vår tekniska support är alltid tillgänglig per telefon och vi har dessutom ett eget fältteam som kan komma och montera husen, avslutar Christer.

Besök www.caboden.se för att läsa mer om CA-Bodens rika utbud av fritidshus. Klicka här för att fylla i ett kontaktformulär.