Presenteras av Napoleongrillar
Napoleon - Inbyggnadsgrill - Utekök
Napoleon har sålt premiumgrillar i 25 år och har idag marknadens bästa garantier.

Grilla året runt i ditt egendesignade utekök

De senaste åren har det blivit allt populärare med inbyggnadsgrillar för utekök i våra skandinaviska hem. Kanadensiska Napoleon har levererat premiumgrillar till Nordamerika i cirka 25 år. Nu etablerar de sig även i Sverige med marknadens bästa garantier.

Napoleongrillar - Logotyp

Med en inbyggnadsgrill från Napoleon i sin trädgård kan man skapa ett eget utekök och som möjliggör mer tid ute i trädgården på härliga sommarkvällar. Som så många andra trender blev inbyggnadsgrillar och utekök först populära i Nordamerika för att därefter sprida sig till resterande världen.

Mats Johansson, sälj- och marknadsansvarig för Napoleon Sverige, berättar om hur de med marknadens bästa garanti nu tar Sverige med storm. Detta med bland annat sina kombinerade gasol- och kolgrillar samt unika funktioner såsom Sizzel Zone.

Det bästa från båda världar

Napoleon - Gasolgrill - Kolgrill
Napoleons kombinerade gasol- och kolgrillar erbjuder det bästa från båda världar.

Den senaste trenden att gå tillbaka till att grilla med kol startade även den i USA och här var Napoleon tidiga med att skapa en kombinerad gasol- och kolgrill. Genom att lägga ett koltråg i grillen skapas på så vis en hybrid som erbjuder det bästa från båda världar.

– Vår kombinerade gasol- och kolgrill är en unik lösning och fungerar likt en vanlig gasolgrill men med förmånen att man även kan använda kol. Vi har satsat mycket på funktionerna då grillen i sig är bara ett instrument, en sekundär produkt, medan den primära produkten är maten man tillagar. För detta vill vi skapa bästa möjliga förutsättningar, berättar Mats.

Sizzel Zone

En av de unika funktioner som Napoleon har utvecklat är en så kallad Sizzel Zone. Den keramiska brännaren kommer upp i drygt 920 grader och med den höga temperaturen bevaras köttsafterna samt uppnås en perfekt karamelliserad yta på ditt kött.

– Vi är helt unika med Sizzel Zone och det finns ingen annan som kommer i närheten de gradantal som vi gör. Våra grillar har massa andra funktioner som skapar bästa möjliga förutsättningar för våra kunder att laga god mat i sina grillar och utekök. Och det är det viktigaste, säger Mats.

Bästa garantin på marknaden

Napoleon - Sizzel Zone
Med Sizzel Zone bevaras köttsafterna samt att en karamelliserad yta uppnås.

Napoleon har sedan starten satsat på att bli bäst och kan idag erbjuda marknadens bästa garantier. Med allt från robusta 200-kilos grillar till fräcka lösningar på mindre campinggrillar erbjuder Napoleon något för alla grillentusiaster.

– Våra grillar byggs bland annat med emaljerad eller rostfritt stål som än idag är det material som vi svenskar oftast väljer. Och med den bästa garantin på marknaden säkerställer vi även en hög kvalitet, avslutar Mats.

napoleongrillar.se kan du läsa mer om företagets unika grillar för utekök.