Presenteras av Kantstål
Lasersmide - formge rabattkant
Populäraste kantstålet är det obehandlade som med tiden får en modern stilren rostpatina.

Ge dina rabatter fantasifulla former med kantstål

Med kantstål av cortenstål i trädgården kan man skapa fantasifulla former på rabatterna. Grundaren till Kantstal.se, Christian Franzon, berättar hur du på nolltid kommer att kunna blicka ut över en unik trädgård som skiljer sig stort från grannens.

Kantstål logo

Vi vet alla hur lätt planteringar och ogräs sprider sig och hur tidskrävande det kan vara att hålla ordning i sin trädgård när allt växer samman. Men det finns en snabb och enkel lösning som gör det möjligt att sätta sin egen prägel på rabatterna, samtidigt som rabattkanterna håller sig perfekta.

Endast fantasin sätter gränserna

Lasersmide - Kantstål - Med fästningsbläck
Kantstålen är mycket enkla att montera med fästbleck, bult och mutter.

Med kantstål av cortenstål kan man på ett enkelt sätt skapa sin drömträdgård med planteringsringar för blommor eller varför inte bygga klassiska odlingsramar. Och om man har en robotgräsklippare så får man i princip en underhållsfri trädgård. Christian berättar mer:

– Kantstål fungerar även utmärkt som stödkant vid marksten så att grus och kantsten hålls på plats, samtidigt som gräset aldrig växer ut i gången. Produkten finns även att köpa i svart pulverlack eller varmförzinkat för den som vill sätta ytterligare prägel på sin trädgård.

Kantstålet kommer i ett standardformat på 1,2 meter som man enkelt böjer till önskade form. Man kan även ta hjälp av färdiga hörnbeslag som finns att köpa i 90- och 45-graders vinklar om man vill ha distinkta hörn eller bygga odlingsramar.

Enkel beställning på Kantstal.se

Christian berättar att man enkelt beställer kantstål online och får det levererat i hela Sverige inom en vecka. Då ingår fästbleck, bultar och muttrar. Christian ger monteringstips:

– Det är ett mycket enkelt montage, vrid loss fästblecken, bulta samman kantstålen med medföljande bult och mutter, fyll på med jord och sen är det klart! Vi satsar mycket på kvalitet och för oss är det viktigt att kantstålen håller hög standard. Ett bevis på detta är våra återkommande kunder och att det ofta kommer fler beställningar i samma område.

Lanserar en nya modeller

Lasersmide - Odlingsram
Kantståls egen design, håll utkik efter ”gran-taggarna” som har blivit vårt kännetecken.

I mars/april 2017 lanseras en ny webbutik med ett betalsystem som förutom faktura och kortbetalning även erbjuder Swish för smidig betalning. Nya modeller introduceras också som gör det enklare att plantera och tillför ett helt nytt tänk inom trädgårdsdesign. De erbjuds i cortenstål och varmförzinkat vilket innebär att de i princip håller en hel livsstid.

– Populäraste kantstålet är det av cortenstål som får en modern och stilren rostpatina vilket de allra flesta är ute efter idag. Men de galvade kantstålen har ökat i försäljning och kanske rent av blir den nya toppsäljaren, avslutar Christian.

kantstal.se kan du läsa mer om hur du kan skapa en alldeles unik trädgård där bara fantasin sätter gränserna. Följ företagets flöde av intressanta nyheter på kantstal.se samt Facebook och Instagram där man också ger snabb service och inspiration.