Stuvsta Rör - badrum & toalett
Comfort Stuvsta och Sollentuna är butikerna för dig som känner att du vill överlåta projektet till någon med erfarenhet.

Enklare än någonsin att renovera badrum

BadrumFör dig som går i tankarna att renovera badrummet har det aldrig varit enklare. Comfort Stuvsta och Sollentuna hjälper dig med hela renoveringsprocessen utan att du behöver bemöda dig med varken leverantörskontakt, inköp eller att samordna olika hantverkare.

Badrumsrenovering är generellt ett projekt som tar mycket tid med val av kakel, badkar, toalettstol, handfat etc. Därefter är det dags för installation, något som kan visa sig vara mödosamt. Comfort Stuvsta och Sollentuna är butikerna för dig som känner att du vill överlåta projektet till någon med erfarenhet.

Trenden håller i sig

Fullbokade scheman med möten på jobbet, barnens träningar och önskan att varva ner gör att vi drar oss för att börja med tidskrävande projekt. När vi väl sätter igång med ett renoveringsprojekt ska det vara smidigt och enkelt att slutföra.

Stuvsta - Rör - badrumsrenovering
”Vissa kunder vill ha helfärdiga lösningar där all renovering hanteras av oss.”

Inom badrumsbranschen ser vi att denna trend håller i sig. Många av de som kommer till oss vill ha hjälp med så stor del av badrumsrenoveringen som möjligt. Vissa kunder vill ha helfärdiga lösningar där all renovering hanteras av oss medan vissa endast vill ha ett färdigt pris för inredningen och installationen, säger Jan Axelsson, vd.

Många kunder har i dag en bra idé om hur de vill att deras badrum ska se ut men de flesta kunder har enligt Jan även frågor de behöver få svar på. De vill veta vilka typer av produkter man bör välja, vilka funktioner de har samt praktikaliteter som leverans, installation och kostnad.

Tar hand om hela projektet

Alla som har gett sig på en renovering hemma vet hur frustrerande det kan vara att samordna olika hantverkare. Målaren ska bokas, och innan dess elektrikern, för att rörläggaren sedan ska göra sitt. Risken är att man står där utan elektriker för denne är sjuk och målaren knackar på dörren, vad tar man sig till?

– Med vårt koncept Färdigt Badrum kan kunden i stort sett lämna nyckeln till huset, resa bort och när den kommer hem är badrummet helt renoverat. Vi hjälper till med allt från idé till utförande och samordnar både inköp och hantverkare till fast pris i rätt tid. Alternativt kan kunden använda sig av vårt koncept Installerat-och-klart där man får hjälp med endast installationen, säger Jan.

Som kund besöker du Comfort Stuvsta eller Sollentuna med en skiss på badrummet. Tillsammans med badrumssäljaren görs sedan en tredimensionell ritning på ditt nya badrum där du kan välja de produkter du önskar. Allt från kakel och klinker till badrumsinredning.

Finns i Stuvsta och Sollentuna

Comfort Stuvsta Rör hittar du längs väg 226 norr om Huddinge. Bor du i stället norr om Stockholm hittar du Comfort Sollentuna längs E4 mot Sollentuna som även de kan hjälpa dig med ditt nya badrumsprojekt. Båda bolagen har funnits på marknaden i mer än 30 år.

Besök www.stuvstaror.se eller www.comfortsollentuna.se för att läsa mer om Färdigt Badrum och resten av företagets produkter och koncept.

Redaktionen
redaktionen@temabostad.se