Presenteras av Larmhem
Hemlarm från Larmhem
Foto: Larmhem

Appstyrt hemlarm med WiFi och GSM utan abonnemang

För många villaägare är hemlarm en självklarhet. Ofta väljer man dock att bara larma husets nedervåning för att hålla nere dyra månadskostnader. Larmhem erbjuder kompletta säkerhetslösningar till fastpris för hela hemmet och utan dolda avgifter.

– Många kunder kontaktar oss för att de vill ha mer säkerhet för pengarna och bättre service. Vi har inga månadskostnader och erbjuder förmånliga priser med kostnadsfri service oavsett om man vill ha ett enkelt GSM-larm eller ett bredbandsuppkopplat och appstyrt hemlarm med kamera och utomhussiren, berättar Patrik Rasmussen, teknisk chef på Larmhem.

Larmföretaget Larmhem finns i Vallåkra utanför Helsingborg och har kunder över hela landet tack vare sin smidiga webbshop. De har ett brett utbud av hemlarm för både småföretag och privatpersoner och deras eget system Tyroz X50 har snabbt blivit populärt.

Appstyrt hemlarm

Tyroz X50 är ett trådlöst hemlarm som kan styras med en smartphone-app. Larmet är trippelsäkrat med en LAN-kabel som kopplas direkt till routern, WiFi och GSM. Appen är enkel att använda och tillåter ett obegränsat antal användare som alla kan ha olika rättigheter i systemet.

– Man kan exempelvis bestämma att grannen ska få tillgång till utomhuskameran. Appen fungerar också som ett smartphone-alarm som meddelar när någon larmar på och av där hemma, om strömmen har gått och så klart ifall någon försöker bryta sig in, förklarar Patrik.

Prisexempel

Det mest populära paketet med Tyroz X50 innehåller: 1 huvudenhet med siren; 2 rörelsedetektorer; 4 magnetbrytare; 2 fjärrkontroller (för skalskyddet); 1 brandvarnare; 4 larmdekaler; 1 larmsats till ytterdörren; 2 taggar till larmsatsen; 1 nätverkskabel.
Totalkostnad 4795 kronor

Se de olika paketen

Prisvärda larmtillbehör

Det finns fyra olika grundpaket för Tyroz X50 som täcker in de vanligaste larmbehoven, men man kan också lägga till flera prisvärda tillbehör. Bland de mest populära är de högupplösta kamerorna med reservbatteri som fortsätter filma även om strömmen bryts. Utomhussiren som effektivt skrämmer iväg tjuvar samtidigt som den larmar omgivningen är också populär.

– Många aktörer har begränsningar för hur många tillbehör man kan lägga till, men vi vill att våra kunder ska kunna skräddarsy precis det larm de vill ha. Eftersom vi köper direkt från fabrik kan vi erbjuda ett hemlarm till en tredjedel av priset för liknande system, säger Patrik.

Larmhem har också ett avtal som ger deras kunder ett kraftigt rabatterat pris om de väljer att ansluta sitt hemlarm till Falcks larmcentral. Tillvalet är speciellt populärt bland småföretagare.

Smidigt att använda

En av de största fördelarna med Tyroz X50 är det användarvänliga gränssnittet. Systemet är på svenska och går att installera helt på egen hand. Alla uppdateringar sker automatiskt och utan extra kostnad och eventuellt systemunderhåll kan ske på distans.

Tyroz X50 erbjuder också en mängd olika inställningsmöjligheter för att exempelvis automatisera larm och belysning. Läs mer om Tyroz X50 och alla fördelarna med ett appstyrt hemlarm på larmhem.se.