Presenteras av bonnet.se

Allt populärare med snöslungor inför vintersäsongen

Oavsett om man är privatperson eller företagare är det viktigt att ha bra redskap för snöhantering. Hos bonnet.se hittar man allt som behövs för snöhantering, med populära produkter som snöslungor för slutkonsument.

bonnet.se logo

bonnet.se har tidigare varit jordbrukarens mecka men för tre år sedan bestämde de sig för att utöka sitt sortiment med snöslungor för privatpersoner. Idag täcker snöexperten alla olika behov för snöhantering, för allt från sommarstugor till större gårdar.

Snöslungor inför vintersäsongen

Idag erbjuder bonnet.se fyra rejäla snöslungor och en mindre som effektivt tar bort nysnö på trottoaren. Av de större är tre drivande på hjul och en på band. Simon Jönsson, vd på bonnet.se, berättar att de sticker ut på marknaden med snöslungan på band och den största med 15-hästar:

– Den största snöslungan är grov och klarar tuffa förhållanden med en inmatningsvals på 108 centimeter. Motsvarande mått på den minsta snöslungan är 66 centimeter så det finns något för alla typer av behov. Snöslungan på band har blivit populär då den lätt tar sig fram över snön med ett bättre grepp. Vi har också alla tillbehör man kan tänkas behöva för att effektivisera sin snöhantering.

Hög kvalitet till låga priser

Simon förklarar att deras snöslungor har allt man behöver såsom uppvärmda handtag, LED-belysning, elstart alternativt startsladd, fyrtaktsmotorer och är lätta i vikten för sina storlekar. De är också lätthanterliga, lättstartade och extremt problemfria.

– Man kan ju lägga till att de är riktigt snygga också, säger Simon och skrattar. Det har en bra finish och börjar inte rosta efter några år. Riktigt bra snöslungor helt enkelt.

Leverans inom tre dagar

Anledningen till att bonnet.se kan hålla låga priser är att de köper hem mycket i lager. Detta innebär att de kan garantera snabba och fraktfria leveranser. Leveranstiden är alltid på 2-3 dagar beroende på var man befinner sig i Sverige.

– Den första snön brukar falla rätt plötsligt i Sverige och då är det bra att veta att man kan ha en snöslunga hemma inom tre dagar. Vi har också serviceställen runt om i hela Sverige, avslutar Simon.

Läs mer om företagets snöslungor på bonnet.se. Här finns även mer information om andra redskap för snöhantering, samt övriga produkter för svenskt lantbruk.